Nazorg

 memorium.jpg
Voor het uitzoeken van een gedenkstenen zijn er zeer veel mogelijkheden. Ook zal Wensink Uitvaartzorg u zo goed mogelijk begeleiden in deze keuzes. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende materialen of een combinatie van materialen. Zo kunnen grafstenen gemaakt worden van natuursteen, glas, rvs of bijvoorbeeld hout.

Het is belangrijk te weten dat er per begraafplaats verschillende regels zijn. Iedere gedenksteen moet voldoen aan deze regelgeving. Wensink Uitvaartzorg zal voor u nagaan wat de regels precies zijn op de door u gekozen begraafplaats.

De manier van begraven bepaald veelal of er een enkele of dubbele, een staande of liggende steen geplaatst mag worden op het graf.  De juiste steenhouwer kunt u uitgebreid informeren over de mogelijkheden en wat de eisen zijn. Wensink Uitvaartzorg werkt samen met de beste specialist in de regio.

Als u zich wenst te oriënteren voor een gedenksteen of urn kunt u dat, eventueel met Wensink Uitvaartzorg in plannen. Een gesprek is altijd vrijblijvend. Ook als u geen uitvaart heeft uitgevoerd bij Wensink Uitvaartzorg kunt u alsnog bij ons terug voor vrijblijvende informatie.