Over ons

Wie is de persoon achter Wensink Uitvaartzorg?

De persoon achter Wensink Uitvaartzorg is Laura Laeyendecker Wensink, ik ben een van de jongste uitvaartondernemers op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Wensink Uitvaartzorg is gevestigd in het jongste dorp van het eiland, Stellendam.

In het verleden ben ik werkzaam geweest als cabine stewardess bij de luchtvaartmaatschappij Transavia, hier heb ik veel ervaring opgedaan en vele persoonlijkheden leren kennen. Door meerdere persoonlijke ervaringen bij uitvaarten heb ik besloten om een gekoesterde ambitie tot werkelijkheid te laten komen. Het besluit om mij zelf te laten omscholen tot uitvaartverzorgster is daar.

Tijdens de opleiding heb ik verschillende stages gelopen van midden tot groot bedrijf en heb in deze ervaringen mijn eigen stijl ontwikkeld. Het is mij opgevallen dat vooral bij grote ondernemingen en concerns de uitvaart als een nummer wordt gezien en niet meer als persoon, dit vind ik heel jammer. Een uitvaart is iemands laatste wens tot uiting brengen en de laatste herinnering over een persoon te creëren.

Ik zal er alles aan doen om de mensen na het overlijden te begeleiden tot aan het laatste gesprek toe. Ik ben het aanspreekpunt vanaf het moment dat u Wensink Uitvaartzorg belt. Ik hoop, ondanks dat er meerdere collega-uitvaartondernemers zijn, een vernieuwende wijze van service te bieden. Een service met heel veel persoonlijke aandacht.

FullSizeRender.jpg
 droga-drzewa-wygiete.jpeg