Werkwijze

De werkwijze van Wensink Uitvaartzorg is persoonlijk, ambitieus en respectvol. Wij zijn uw luisterend oor in deze moeilijke periode. Alles is mogelijk bij Wensink Uitvaartzorg. Vanaf het eerste contact ben ik uw aanspreekpunt.

Wensink Uitvaartzorg is 24-uur per dag voor u beschikbaar. Er worden van te voren duidelijke afspraken gemaakt zodat u weet waar u aan toe bent. Zo worden al uw wensen besproken en mogelijkheden bekeken.  Wensink Uitvaartzorg werkt samen met de beste leveranciers en heeft onderlinge afspraken gemaakt. Hierdoor kan Wensink Uitvaartzorg u de beste prijzen bieden.

 droga-drzewa-wygiete.jpeg
 1366920dc7d81b66de72dc4c69c8150a.jpg

 

Wensink Uitvaartzorg is dag en nacht bereikbaar om een overlijden te melden. Wanneer er iemand overleden is neemt u eerst contact op met de huisarts of behandelend arts, deze zal een overlijdensverklaring opstellen. Na deze handeling staan wij voor u klaar om alles te regelen rondom de uitvaart van uw dierbare. De wens van de overledene staat hierbij voorop om samen met u als nabestaande tot een passend afscheid te komen waar u later met een goed gevoel op terug kan kijken.

Wij helpen u hierin bij het maken van de juiste keuzes. In ons gesprek over de uitvaart worden alle details zorgvuldig door genomen.